One-on-one coaching

Als coach en mentor begeleid ik jou jezelf op nummer 1 te zetten. 

Ontdek je sparkle (weer)!

Als coach en mentor begeleid ik jou jezelf (weer) op nummer 1 te zetten. Klinkt misschien spannend, onmogelijk of egoïstisch... Niets is minder waar! Als een vrouw leeft in een gezond lijf, handelt vanuit een heldere mind en verbinding kan maken met haar ziel, is zij een lichtend voorbeeld voor haar kind(eren) en alle mensen om haar heen. Daar geloof ik in en wil ik aan bijdragen met mijn coaching.

Kennismaken

We beginnen met een vrijblijvende videocall van 30-45 minuten waarin we bespreken wat je behoeftes zijn en om te kijken of jij en ik een match zijn.
Wanneer het goed voelt voor beiden, kan de coaching binnen twee weken beginnen.

Wil jij je sparkle terug, maar geen idee hoe-wat-waar dan? Mail me, ik help je graag.

"Ik gun het jou zo jezelf te omarmen, te prioriteren, zodat jij vanuit je eigen kracht in deze wereld staat. Met jouw sparkle en niemand anders dan jezelf als voorbeeld."

 

Online coaching programma's

In 2022 wordt gewerkt aan 3 online coaching programma's: 6 weken - 12 weken- jaartraining. 

Stuur mij een mailtje als je de lancering voor geen goud wilt missen!

Coaching & Tarieven 

COACHING

 

1-op-1 coaching: jij bent uniek

Hoewel we als (alleenstaande) moeders vast overeenkomsten hebben, zijn we bovenal onszelf met onze eigen waarden, overtuigingen, ambities en behoeften. Ik coach jou op wie je bent en waar jij heen wilt, zodat jij vanuit jouw authentieke kracht je leven richting geeft. 

Mijn ervaring, kennis en kunde uit mijn alleenstaande moederschap verweef ik in onze sessies waar gewenst. 1-op-1 coaching kan on- en offline.

 

Wanneer een coach: doorbreken & waarmaken

Meestal zoek je een coach wanneer je bij jezelf iets voelt kriebelen, een terugkerende frustratie, een ontevreden gevoel dat komt en gaat of een patroon ontdekt waar je jezelf van wil bevrijden. Maar het kan ook juist gaan om de sterke behoefte een ambitie te manifesteren, het liefst nog in dit leven en eigenlijk dit jaar.

 

Aan de slag: jouw coachthema
Wanneer we jouw probleem of wens gedefinieerd hebben, kunnen we aan de slag met jouw coachthema of ontwikkelvraag.
Het komt ook voor dat dit gelijk bij binnenkomst helder is. Je ervaart bijvoorbeeld wel een frustratie, maar weet de vinger er nog niet op te leggen. Onze eerste coachsessies bieden de ruimte om dit te onderzoeken. Je voelt haarfijn aan wanneer we jouw coachthema te pakken hebben.

 

Coachingstraject

Al is de inhoud van ieder coachingstraject anders en doorloopt iedere coachee haar eigen proces, er zijn een aantal herkenbare stappen in het traject.

  1. In kaart brengen
  2. Onderzoeken
  3. Dromen
  4. Concretiseren
  5. Manifesteren 

 

Inhoudelijk wordt het traject aangepast aan iemands persoonlijke vraag en situatie en worden de inhoud, focus en de bijkomende opdrachten ook daarop aangepast.

 

Kennismaking
Onze kennismaking is een vrijblijvende en gratis afspraak van 30 minuten en kan on- en offline plaatsvinden. Wanneer het goed voelt kiezen we er samen voor om het coachtraject aan te gaan.

 

Locatie en opties

De coachsessies vinden over het algemeen plaats in de Pijp in Amsterdam-Zuid. In overleg kan het ook buiten (wandelcoachsessie) of op je werk. De wandelsessies vinden plaats in het Beatrixpark, Vondelpark of Oosterpark). Een combinatie van on- en offline coaching is altijd mogelijk.
Voor coaching op een andere locatie / buiten Amsterdam kunnen reiskosten in rekening worden gebracht.


TARIEVEN 

via werkgever

Bij vergoeding door werkgever zijn de kosten € 85,- (excl. btw) per gesprek bij afname van tenminste 5 gesprekken of € 95,- (excl. btw) per enkel gesprek. Meestal wordt een traject van 5 tot 8 sessies afgenomen. 

Overleg met je leidinggevende of HR-afdeling of er een ontwikkelbudget is voor werknemers.
Voor werklocaties meer dan 10 km van de praktijk worden reis- en eventuele parkeerkosten in rekening gebracht.

 

particulier of freelancer
Het particuliere tarief voor één of meer coachingsgesprekken is € 75,- per gesprek (incl. btw). Bij afname van een  traject van vijf sessies is het speciale tarief van € 350,- (incl. btw). Binnen hetzelfde coachtraject kost een vervolgsessie € 72,50 (incl. btw) per gesprek of nogmaals € 350,- (incl. btw) voor vijf sessies.
Wanneer je als freelancer wordt gecoacht kan de factuur op naam van de onderneming worden gezet en wordt de btw apart vermeld. 

 

Geen vergoeding vanuit zorgverzekering

Het is helaas wettelijk bepaald dat coaching niet vergoed wordt door je (aanvullende) zorgverzekering. 

 

Duur coachsessie & afzeggen

Ik reserveer 90 minuten voor ieder gesprek, dit is inclusief voorbereiding, de sessie zelf en afhandeling. De sessie zelf duurt 50 tot max 70 minuten.
De gesprekken vinden meestal plaats binnen kantoortijden (maandag - vrijdag van 09.00- 18.00 uur). In overleg is het  mogelijk om een gesprek ’s avonds of in het weekend plaats te laten vinden, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

 

Verplaatsen of afzeggingen dienen 2 werkdagen van te voren te worden gecommuniceerd per e-mail of telefoon (bellen/bericht).


Wachtlijst

Voor online coaching is er momenteel geen wachttijd, coaching op locatie is afhankelijk van onze wederzijdse beschikbaarheid.