Sprankelende Start

Geef jezelf een vliegende start met mijn
4-weekse online programma.

YES! Ik meld me aan!

Geef jezelf een sprankelende start voor 2023 met dit 4-weekse programma

 

Gun jij jezelf een jaar waar jij investeert in wat echt belangrijk voor je is, waar je de weg niet kwijtraakt door de waan van de dag? Gun jij jezelf stappen te maken in je leven die jou dichter bij je dromen brengen, stappen die jou krachtiger maken? Die jouw body mind en soul aanzetten om te doen wat jij echt wil manifesteren? Is je antwoord JA! Lees dan verder.

Hoe bepaal je jouw koers

 

In dit 4-weekse programma ga je jouw koers bepalen voor 2023 en jouw fundament leggen om dit manifesteren. Hiervoor duiken we de diepte in en nemen een kijkje in de toekomst. Hoe sta je nu in je leven? Welke onderdelen in jouw leven wil je naar een hoger plan brengen? Wat is daarvoor nodig? Wat heb jij zelf nodig om met vertrouwen en daadkracht je koers te gaan varen? Deze en meer vragen komen op tafel en ga je mee aan de slag. Spreekt dit je aan? Dan is dit een heerlijk overzichtelijk en daadkrachtig programma voor jou. Een online persoonlijk programma waarmee je het fundament legt om met focus en motivatie jouw doelen voor dit jaar aan te vliegen.

Programma opzet

 

Iedere week wordt ingeleid met een live-webinar. De eerste staat gepland voor de inzinking van januari, Blue Monday. De volgende geef ik maandagochtend van 09.00 - 10.00. NB: De webinars worden opgenomen, de terugkijklink ontvang je binnen 24 uur. Opdrachten: Tijdens de webinar licht ik het thema van de week toe, is er ruimte voor vragen en krijg je de nodige info en een hand-out om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan met de opdracht van de week.

 

Inhoud

 
Week 1: Je Levensgebieden
Week 2: Je Manifestaties
Week 3: Jouw Fundament
Week 4: Sprankelende lancering

 

Data livewebinar

 
Live Webinar 1 - Zondag 15 januari om 17.00 uur starten we
Live Webinar 2 - Maandag 22 januari om 09.00
Live Webinar 3 - Maandag 30 januari om 09.00
Live Webinar 4- Maandag 6 februari om 09.00
 
*voor deelnemers gestart op 15/1 - daarna online

 

Tijdsinvestering & kosten

 

Naast de wekelijkse webinar, krijg je een opdracht waar je gedurende de week mee aan de slag gaat. De ene opdracht vraagt meer van je - qua tijd & verdieping - dan de andere. Voor de meeste opdrachten geldt dat je er een aantal keer per week (schrijf)tijd en aandacht aan geeft. Omdat het wisselend en echt persoonlijk is kan ik slechts een indicatie geven op basis van eigen ervaring. Het zal variëren van  40 minuten tot 2,5 uur per week, naast de wekelijkse webinar.
De kosten voor dit Sprankelende aanbod is € 50,- incl btw. ZZP'ers ontvangen op aanvraag een factuur.  

Ja, ik investeer in mijn Sprankelende Start!